tirsdag 23. mars 2010

Biblioteket Studentpub, RenaBørge kjøpte seg tiur, Nikolaj kjøpte seg vaffel og Magnus øvde på poseringer med Erlend. Timer senere var vi i Rena. Folka ved Biblioteket Studentpub tok oss imot, dog uten mikrofoner og kabler. Så det ble rastløs pianospilling backstage ei god stund, før de endelig kom med utstyret slik at vi fikk rigga opp skiten på scenen.

"Det ryr inn", sa Øyvind og det hadde han helt rett i. Med flere betalende enn Datarock, kjørte vi igang konsertene og folk begynte tidlig å innta store mengder alkohol. Den første slåsskampen kom under soup sin konsert. Alpha male vs skral fyr. Alpha Male vant, men ble senere tatt av politiet.Nå var det klart for St. Helen. Vi fikk ikke spilt hele førstelåta en gang før strømmen gikk i lokalet. Noen folk gikk også. De trodde ikke vi skulle gå på igjen. herregud. Etter å ha fått tak i bynøkkelen og låst opp alarmskapet, begynte vi igjen. Nå gikk resten av konserten smertefritt og stemingen på Biblioteket Studentpub var elektrisk.

Etter mye fjasing og masing fra folk som ville ha oss med på nach, dro vi hjemover til hyttene vi hadde leid for kvelden. Her kjørte vi vårt eget lille nach, og Erlend sto for artige leker som f.eks p eller p? Han sovna tidlig, mens resten holdt ut lenge.

Rena var morsomt. Nå er det dags for showcase på By:larm. Garage er plassen.

sees. aiit?