tirsdag 23. mars 2010

Ungdommens Hus, Røros

"Basket i gruvan og bmx på slagghaugan" - Nikolaj tolker G.O.D.S. En tur til Bergstaden sto for tur. Nikolaj kjørte hele turen til Røros på denne etappen av turnéen. Det var litt av en tur. Det e turan som tælle. Jeje. Ungdommene på Ungdommens Hus i ungdomsbyen Røros tok oss imot med åpne ungdomshender og hjalp til med ungdomsopprigg. Ungdomsklapp på skuldra til disse fine ungdommene. Ungdommens hus hadde pc'er som vi brukte til å sjekke mail og slikt. Magnus fant også ut at de hadde Counter-Strike på en av disse pc'ene og ble kjempeglad, men Counter-Strike'n hadde feil protokol eller noe sånt så han fikk ikke spilt likevel. Da ble han litt snurt. Timene fram til konsert ble dermed fylt med Guitar-Hero. Vi var ikke spesielt gode.

Bandene hadde noen utfordringer til hverandre. Den ene innebar at Ørjan fra soup måtte bevege seg bortover scenen som en krabbe under en av deres låter. Sterkt påvirket av bevegelsene til bandet Attack Attack! i musikkvideoen til låta "Stick Stickly". Han tok utfordringen på strak arm. Bra med oppmøte på konsertene og publikum skal ha pluss for at de alle ville ha en signert plakat hver. Signerte cd'r fikk de også om de kjøpte cd'n på forhånd i cd-avdelingen. Er jo litt kult å skrive autografer.

Etter konsertene overnattet vi på Røros Hotell. Fint hotell med bordtennis og basseng. Det ble bordtennisturnering. Bassenget skulle alle prøve ut morgenen etter. Endte opp med at Børge og Magnus rakk å bade i 15 min.

Rena neste. Har byen noe annet å by på enn gufter i uniform?

Attack Attack - Stick Stickly på Youtube

xoxo